Inzerce zahradního nářadí
Cena:
599 Kč
Změněno: 12.04.2024 v 12:57 ID: 12709629

Počítač pro zavlažování zahrady Gardena Select - nový, nepoužitý, originálně zabalený v krabici včetně českého návodu. Záruka 2 roky .
V Ostravě předám osobně,jinak po dohodě možno i zaslání .

Popis :
Kvalitní výrobek GARDENA německé výroby zaručují důvěryhodný výkon,
spolehlivost a neustálé inovace.

Snadný provoz
Zavlažovací počítač lze snadno nastavit pomocí otočného a tlačítkového spínače pro výběr dat a jejich potvrzení. Snadno čitelný LC displej přehledně zobrazuje všechna nastavení. Pro provedení nastavení lze ovládací jednotku odolnou proti povětrnostním vlivům odejmout. Volitelným zámkem kláves lze zabránit neúmyslnému přenastavení.
Flexibilní zavlažování se 3 programy
Pro zavlažovací systém lze vytvořit tři různé a nezávislé programy. Čas začátku, délka zavlažování a dny v týdnu jsou nastavitelné. Plány je možné pružně přizpůsobit vašim požadavkům. Znalci rostlin to používají například jako přídavné předběžné zavlažování, které připravuje půdu a kořeny pro pozdější hlavní zavlažování. Zlepšuje to vsakování vody a růst rostlin.
Funkce "Water now"
Zavlažování se spustí okamžitě, tuto akci lze aktivovat manuálně bez odejmutí počítače z vodovodního kohoutku nebo změny nastavení.
Technologie "Safe Stop"
Zavlažovací počítač vždy funguje spolehlivě díky technologii „Safe Stop“. Pokud je úroveň energie baterie příliš nízká na to, aby zcela řídila proces zavlažování, pak se tento proces nezahájí. Indikace stavu baterie na displeji vás také informuje o tom, kdy je třeba baterii vyměnit.
Specifikace
Zdroj energie 1 x 9 V alkalická baterie
Přípojka pro senzor Ano
Provozní tlak, min. 0.5 bar
Provozní tlak, max. 12 bar
Závit Pro vodovodní kohoutky se závitem 26.5 mm (G 3/4) a 33.3 mm (G1
Nastavení zavlažování
Zavlažovací cykly za den 3
Délka zavlažování 0 h 1 min - 7 h 59 min
Frekvence zavlažování Individuální volba zavlažovacích dní





Kontakt

Další podobné inzeráty: